Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 16, 2014

Pasionat de super-eroi? Ai putea sa le studiezi istoria la o universitate din Texas. Sau, de ce nu, poti invata relaxat pe plaja, printre palmieri.

Cantareata Nicole Scherzinger, care a facut parte din grupul Pussycat Dolls, a acceptat in cele din urma sa se casatoreasca cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, dupa ce refuzase anterior trei cereri in casatorie ale acestuia.

Tehnologia a avansat si in acelasi timp atacurile cibernetice s-au inmultit, inclusiv in randul utilizatorilor serviciilor de internet si mobile banking. Vezi ce trebuie sa faci pentru a depista fraudele si pentru a proteja banii din conturile bancare.


Recent, clientii servicilor de online banking ale Bancii Transilvania si ING Bank au fost tinta unui val de atacuri de tip phishing, potrivit Bitdefender, care a mentionat ca in ultima perioada s-au intensificat atacurile informatice. Dupa ce le fura datele bancare prin intermediul...
[ ]

   Scolarii din clasele I si a II-a ar putea invata din toamna dupa manuale digitale.     Ministerul Educatiei a demarat deja licitatia pentru noile manuale.    Elevii vor primi manuale noi de limba romana, limba materna, matematica si explorarea mediului, limba moderna si religie.    Cartile vor fi distribuite […] The post Scolarii din clasele I si a II-a ar putea invata din toamna dupa manuale digitale appeared first on Edu-News.ro.

Agricultorii din Timis au profitat de primavara timpurie si s-au gandit sa-si mute camarile in strada. Legumele si fructele recoltate asta-toamna si care au ramas nevandute au fost transformate in conserve.

KEMPES, vocea legendara a rockului romanesc, ce a insotit generatii intregi cu refrene precum Destin sau Ziua Vrajitoarelor, este cel mai nou nume confirmat la concertul-eveniment Stelele Rockului Romanesc din 26 aprilie.

Top