Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 15, 2014

Cota unica va fi mentinuta la 16% pe tot parcursul acestui an, dar din 2015 s-ar putea pastra doar pentru companii, in timp ce pentru populatie se va reveni la cota progresiva, ca solutie de relaxare fiscala, daca spatiul bugetar o va permite, a declarat ministrul Finantelor, Ioana Petrescu.

A  "Cota unica se va mentine anul acesta cu siguranta. S-a discutat foarte clar ca acea cota de 16% pe profit va ramane, tocmai pentru ca este o impozitare simpla si are un efect benefic asupra mediului de afaceri. S-a discutat si despre cota diferentiata, dar despre niste cote mai mici...
[ ]

   Ministerul Educatiei a centralizate rezultatele de la simularea bacalaureatului.     Rezultatele sunt slabe, mai ales la probele obligatorii, adica matematica si istorie.   Astfel, procentul de promovabilitate la clasa a XII-a este de 49,74% fara proba de limba materna, care, pusa la calcul, ridica procentul de promovabilitate pana […] The post Au aparut primele rezultate de la simularea BAC-ului appeared first on Edu-News.ro.

Jamie Lynn Spears, sora cantaretei Britney Spears, s-a casatorit cu logodnicul ei, James Watson, vineri seara, intr-o ceremonie ce a fost organizata intr-un parc din New Orleans, informeaza contactmusic.com.

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. A cincea editie a preselectiilor la Romanii au talent a adus o noua serie de aspiranti la titlul suprem si la marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Top