Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 13, 2014

Nicolae Guta a declarat in platoul emisiunii La Maruta ca tanarul care sustine ca este fiul lui are niste probleme la cap si ca a acceptat sa faca testul ADN ca sa mai linisteasca gura lumii.

Acum aproape opt ani, Simona Halep debuta in tenisul profesionist intr-un turneu ITF la Galati, unde castiga primul meci, primul punct WTA si primii bani: 196 de dolari. Azi, la 22 de ani, Simona Halep este intre primele 5 jucatoare la nivel mondial si primeste atentia intregii lumi. HotNews.ro va propune o cronologie in format interactiv a carierei Simonei Halep, cea care spune cu zambetul pe buze ca se bucura de tenis si se bate pentru fiecare minge.

Peste 1.000 de clienti au solicitat credite prin Kiwi Finance, in primele 2 luni ale anului, in valoare de 12,5 milioane euro, cu 35% mai mult decat aceeasi perioada a anului 2007 si cu 39% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut.


Cea mai pronuntata tendinta a inceputului de an este revigorarea creditelor in lei . De altfel, inceputul de an a marcat o premiera absoluta pentru piata creditarii in Romania: pentru prima oara in istorie , imprumuturile in moneda nationala sunt mai ieftine decat cele in moneda...
[ ]

Astrele vor aduce in luna Martie promisiunea implinirii dorintelor de anul trecut. In Aprilie ne vom trezi cu noi provocari si abia in luna Mai putem culege roadele eforturilor si rabdarii de care am dat dovada in tot acest timp.

Studentii Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca au reusit sa castige cinci medalii la una dintre cele mai prestigioase competitii internationale dedicate tinerilor pasionati de matematica. Competitia SEEMOUS 2014 (South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students) a adus clujenilor o medalie de aur, doua de argint si doua de bronz. Studentul Mircea Susca din anul I a castigat medalia de aur, in timp ce Florin Balint, anul II, si Vlad Suciu, anul I, au obtinut medalia de ...

Ca sa poata beneficia de tratamente noi, milioanele de romani sunt nevoiti sa se imprumute ori sa devina cobai intr-un studiu clinic, pentru ca de 6 ani statul n-a mai actualizat lista de medicamente compensate.

Guvernele din Italia si Spania pregatesc planuri ample de reducere a fiscalizarii muncii si a taxelor pe profiturile companiilor in incercarea de a revigora cresterea economica, masuri care vor fi acoperite din punct de vedere financiar prin majorarea taxelor pe consum sau pe castigurile de capital.

Premierul italian Matteo Renzi a prezentat un plan de reducere a taxelor pe munca si pe profitul companiilor, si s-a angajat totodata sa achite pana in aceasta vara arieratele de 68 miliarde euro datorate de stat sectorului privat. Masurile prezentate de Renzi (39 de ani) vor intra in...
[ ]

Top