Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 12, 2014

    Liderii studentilor din Romania se reunesc la Oradea!      Evenimentul va avea loc pe 14 Martie, de la ora 10:00, in Aula Magna a Universitatii din Oradea.      La deschidere sunt asteptati sa participe si reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale, ai autoritatilor locale si ai Universitatii din […] The post Liderii studentilor din Romania se reunesc la Oradea! appeared first on Edu-News.ro.

City spera intr-un miracol in aceasta seara pe Camp Nou, dar Messi (min 67) si Dani Alves (min 90) au distrus sperantele "cetatenilor". Lionel Messi a reusit un nou gol spectaculos si-l depaseste pe Raul in topul marcatorilor din LC cu 67 de reusite. In celalalt meci al serii, Bayer Leverkusen a reusit sa evite rusinea din tur (0-4) pierzand la limita (2-1) la Paris.
Miercuri: Dortmund - Zenit si Manchester United - Olympiakos Pireu

Ministerul Educatiei Nationale a centralizat pana miercuri la pranz aproape 160.000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare: 126.970 de cereri pentru copiii cu varsta de 6 ani, impliniti inainte de data de 1 septembrie 2014 si 32.482 de cereri pentru copiii cu varsta de 6 ani, impliniti incepand cu data de 1 septembrie 2014. Parintii sau tutorii legali isi pot inscrie copiii in invatamantul primar pentru anul scolar 2014-2015, incepand de luni, 24 februarie, pana in data de 14 martie. In ...

Guvernul a aprobat miercuri, printr-un memorandum, semnarea Acordului de imprumut dintre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD) privind sustinerea reformei in sectorul sanitar, informeaza Biroul de presa al Executivului.


Memorandumul prevede aprobarea raportului negocierii Acordului de imprumut dintre Romania si BIRD, in valoare de 250 milioane de euro, in vederea sustinerii implementarii Proiectului privind reforma sectorului sanitar - imbunatatirea calitatii si eficientei sistemului sanitar, precum si...
[ ]

Dani Otil, iubitul Mihaelei Radulescu, a comparat-o pe Andreea Marin cu o planta agatatoare. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii

In 2013, cardinalul francez Jean-Louis Tauran a strigat "Habemus papam" de la balconul bazilicii Sfantul Petru, anuntand numele celui de-al 266-lea suveran pontif: arhiepiscopul de Buenos Aires, argentinianul Jorge Mario Bergoglio, in varsta de 76 de ani, care a devenit Papa Francisc. Bergoglio a devenit primul papa originar din America Latina si primul papa iezuit.

Formatia clujeana de metal experimental KREPUSKUL se pregateste pentru o aventura de zile mari. Trupa a fost aleasa in calitate de opening-act pentru concertul Arch Enemy de la Bucuresti, de pe 23 mai 2014.

Top