Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 10, 2014

   Elevii nu vor mai intampina dificultati cu transportul pana la scoala.    Ministerul Dezvoltarii Regionale cumpara 600 de microbuze scolare.    Deocamdata nu a fost intocmita lista cu localitatile unde vor fi trimise microbuzele pentru transportul elevilor. Insa, acestea ar urma sa ajunga la destinatie, incepand cu luna iunie a […]The post Elevii nu vor mai intampina dificultati cu transportul pana la scoala appeared first on Edu-News.ro.

Senatorul independent Calin Popescu-Tariceanu (foto), sustinut de grupurile parlamentare ale PSD, PC si UDMR, a fost ales luni presedinte al Senatului.

Tariceanu a intrunit 93 de voturi pentru si 60 impotriva, potrivit unor surse parlamentare citate de Agerpres . Liberalul Marius Obreja a obtinut 45 de voturi (108 impotriva), Dumitru Oprea (PDL) a€Â" 15 voturi (133 impotriva), iar 4 voturi au fost anulate. In data de 4 martie, Crin...
[ ]

   Doua universitati romanesti vor intra in U-Multirank, topul international realizat de Comisia Europeana.    Este vorba de Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca.   Ministrul delegat pentru invatamant superior si cercetare, Mihnea Costoiu, spune ca in competitie s-au inscris 11 universitati din Romania, dar numai cele doua […]The post Doua universitati romanesti vor intra in U-Multirank, topul international realizat de Comisia Europeana appeared first on Edu-News.ro.

Tigarile se vor scumpi de la 1 aprilie cu 0,3-0,5 lei pe pachet, odata cu majorarea accizei totale de la 81,78 euro/1.000 tigarete la 84,37 euro/1.000 tigarete si a accizei la benzina si motorina cu 7 eurocenti pe litru, potrivit unor estimari din piata.

Potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern publicat de Ministerul Finantelor, incepand cu data de 1 aprilie 2014, nivelul accizei specifice va fi de 59,77 euro/1.000 tigarete, fata de 56,71 euro/1.000 de tigarete in prezent. Acciza ad valorem va scadea usor, de la 19% la 18%, iar acciza...
[ ]

Top