Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 8, 2014

59.1% cota de piata este noul record absolut stabilit aseara de Pro Tv in intervalul orar 20:30 23:10 in care a fost difuzat show-ul Romanii au talent pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a declarat, sambata, in urma sedintei Curtii, ca sesizarea PDL-PMP privind guvernul Ponta 3 a fost respinsa ca inadmisibila.

Dezvoltarea Complexului Hidrotehnic Turnu Magurele a€Â" Nicopol, interconectarea sistemelor de transport al gazelor naturale din Romania si Bulgaria, realizarea liniei aeriene, de 800 MW, care sa lege Romania, Bulgaria, Turcia sunt doar cateva dintre subiectele discutate de Constantin Nita, Ministrul Economiei si omologul sau bulgar Ministrul Dragomir Stoynev, in cadrul sedintei comune a Guvernelor Republicii Bulgaria si Romaniei, desfasurata la Ruse
Mai multe detalii pe Capital

Oameni gospodari din tata-n fiu, fermierii din Transilvania nu isi plang de mila ca in viata e greu, asa ca au pornit afaceri de succes, urmand de la retetele bunicilor.

Ministerul Educatiei Nationale a centralizat situatia privind inscrierea in clasa pregatitoare si a anuntat ca la nivel national pana vineri, 7 martie, ora 20.00, au fost completate 111.949 de cereri pentru copiii cu varsta de 6 ani, impliniti inainte de data de 1 septembrie 2014 si 26.045 de cereri pentru copiii cu varsta de 6 ani, impliniti incepand cu data de 1 septembrie 2014. Parintii sau tutorii legali isi pot inscrie copiii in invatamantul primar pentru anul scolar 2014-2015, incepand ...

Parintele Ghita din Sebes este un model pentru semenii lui: are grija de 16 copilasi in casa de tip familial pe care o pastoreste, dar si de peste 150 de batrani singuri. In plus, ca nu mai traiasca din donatii, a pus pe picioare o brutarie.

Top