Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 6, 2014

Dupa problemele interminabile cu gazonul si controversele iscate de acoperisul mobil care a costat 20 de milioane de euro, dar care nu poate fi tras pe vreme rece si prin care ploaia totusi reuseste sa treaca, Arena Nationala s-a ales cu o noua "bucurie". Scaunele de pe cateva sectoare de la una dintre peluze au fost schimbate recent mai mult in bataie de joc, fara a pasa cuiva de cromatica speciala a scaunelor si de asezarea in mozaic a tricolorului peste tribunele arenei.

Trebuie sa reducem la jumatate consumul de zahar, ne atrage atentia Organizatia Mondiala a Sanatatii. Expertii spun ca 25 de grame de zahar pe zi ne-ar tine departe de diabet si obezitate.

Un chirurg din Carolina de Nord a avut o idee care ar putea sa le ajute pe femeile ce nu pot ajunge la orgasm. Aparatul inventat presupune un implant medical, putin mai mic decat un pachet de tigari.

CE a decis ca, daca pana la urmatorul summit european, de peste doua saptamani, Rusia nu incepe negocierile cu Ucraina, pot fi luate o serie de masuri.

Sampanie pentru Tigani, asa se numeste concertul pe care Goran Bregovic il va sustine joi seara la Bucuresti. Spectacolul reprezinta rodul unei colaborari inedite, care a inceput acum trei ani, cu manelistul Florin Salam.

Top