Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 18, 2014

   Voluntariatul e la un pas de a fi considerat vechime in munca     Senatul a adoptat o propunere legislativa in acest sens.    Proiectul mai prevede ca se va incheia un contract scris intre firma si persoana care face voluntariat. Dupa ce voluntarul isi inceteaza activitatea, organizatia gazda […]The post Voluntariatul e la un pas de a fi considerat vechime in munca appeared first on Edu-News.ro.

Aurul a inceput anul 2014 pe un trend ascendent, inregistrand A in perioada 1 ianuarie-17 februarie o crestere de pret de circa 10,2%. La inceputul anului curent, cotatia aurului era pe bursele internationale in jur de 1.205 dolari/uncie, iar la finalul intervalului analizat a atins cca 1.328,5 dolari/uncie.


"Pretul aurului a crescut si a ajuns la niveluri neatinse din octombrie 2013 pe fondul unor rezultate slabe ale economiei SUA, care au pus presiune pe dolarul american, crescand interesul investitorilor pentru active de refugiu precum metalele pretioase", a aratat Cosmin Enache,...
[ ]

In 1876 sâ€"a nascut sculptorul Constantin Brancusi, membru post-mortem al Academiei Romane; artist al secolului XX, Brancusi a exprimat in creatia sa, esentializata si purificata in liniile ce o compun, o viziune cu totul noua asupra lumii, in care sunt regasite miturile primordiale ale omenirii, dar si elementele inconfundabile ale artei populare romanesti (m. 16 martie 1957, Paris).

Prezent in emisiunea La Maruta, Victor Slav a marturisit ca, dupa incidentul de la Paris, Bianca i-a cerut ajutorul, simtindu-se pusa la zid. Acesta i-a spus ce ar trebui sa declare, pentru ca lumea sa nu mai dea cu pietre in ea.

Julian Hingley a fost angajat de clusterul Cluj IT pentru a genera un nou model educational in Cluj Innovation City. Britanicul Julian Hingley conduce scoli internationale in Romania de mai mult de un deceniu. Unele dintre acestea au reusit sa ajunga in elita mondiala a educatiei. Expertul britanic este considerat de unii drept un adevarat 'guru' al educatiei moderne si a fost angajat ca expert de clusterul Cluj IT. El doreste sa provoace o dezbatere nationala pe tema educatiei in ...

Actionariatul Romanian International Bank S.A. (RIB) va majora capitalurile proprii ale bancii prin convertirea A unui A imprumut subordonat in valoare de 1,2 milioaneA  euro si prin acordarea unui nou imprumut subordonat in valoare de 2 milioane euro.


Majorarea fondurilor proprii ale Romanian International Bank S.A. face parte din strategia de dezvoltare a Getin HoldingA  S.A. si reprezinta un prim pas dintr-o serie de schimbari pe care grupul le va realiza la RIB S.A., se arata intr-un comunicat transmis de banca. a€œOdat? cu achizitia...
[ ]

Anunt important din partea Autoritatii pentru Supravegherea Animalelor: pentru ca adaposturile Primariei Capitalei sunt pline, iar ritmul adoptiilor a scazut enorm, in cel mult doua saptamani ar putea incepe eutanasierea cainilor capturati.

Mai multe familii de batrini din Romania, dar si din Danemarca, Italia si Olanda participa la un studiu european menit sa-i ajute pe acesti oameni vulnerabili sa se descurce mai bine singuri.

Top