Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 15, 2014

Odata incheiata cariera competitionala, sportivii pot mentine contactul cu sportul caruia i-au dedicat ani din viata, devenind antrenori sau chiar instructori pentru turisti, asa cum se intampla in cazul unora dintre sporturile de iarna. In diverse locuri din lume, cei aflati la o vacanta la schi pot fie sa ia primele lectii, fie sa-si consolideze cunostintele, sub indrumarea unui fost campion, scrie Wall Street Journal.

Aproape 6 milioane de oameni au fost vineri seara cu ochii pe PRO TV. A inceput in forta lupta pentru marele premiu de 120 de mii de euro, pus in joc in cel de-al 4-lea sezon al emisiunii ''Romanii au talent''.

Lungmetrajul Black Coal, Thin Ice, de Yi'nan Diao, a castigat, sambata, premiul Ursul de Aur pentru cel mai bun film la cea de-a 64-a editie a Festivalului de la Berlin (6 - 16 februarie).

Primaria din Cenad, judetul Timis, a primit in 2011 finantare de la Fondul National de Mediu ca sa planteze stejari. Un control efectuat anul trecut a scos insa la iveala faptul ca, pe intreaga suprafata de 70 de hectare nu exista niciun copac.

Gestul presedintelui rus Vladimir Putin de a ordona infiintarea unei zone speciale de proteste la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci  a fost vazut la acea vreme drept o victorie pentru libertatea de exprimare. Dupa o saptamana de la inceperea JO, decizia de a relaxa interdictia totata de a protesta la Soci, prezentata ca o concesie liberala in fata criticilor, nu a ingaduit, de facto, exprimarea nemultumirilor in timpul evenimentului sportiv, transmite Reuters.

Top