Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 11, 2014

Omniasig Vienna Insurance Group si-a majorat capitalul social cu 53,1 milioane de lei, din data de 28 ianuarie 2014, ajungand astfel in prezent la un capital social in valoare de 439.645.433,5 lei.


Aceasta majorare de capital a fost discutata si aprobata in Adunarea Generala a Actionarilor ce a avut loc in data de 8 octombrie 2013. Majorarea s-a realizat prin emisiunea unui numar de 15.171.443 actiuni nominative si dematerializate noi, avand valoarea nominala de 3,5 lei fiecare....
[ ]

Prezentatorul postului TV KTLA a facut o gafa de proportii, care va ramane in istoria pasionatilor de cinematografie, cel putin. El l-a confundat pe Samuel L. Jackson cuLaurence Fishburne, intr-un interviu care era LIVE.

Shirley Temple a fost o personalitate marcanta a cinematografiei americane. Cunoscuta drept copilul-vedeta al Americii, in anii 30, decaderea sa a fost la fel de spectaculoasa ca si debutul fulminant. Shirley a murit marti, 11 februarie, 2014.

   Cei care nu au promovat BAC-ul de doua ori vor plati o taxa la a treia incercare.    Asa a stabilit Ministerul Educatiei, care a publicat o serie de precizari privind sustinerea examenelor de finalizare a studiilor, in sesiunile anului scolar 2013-2014.    Lipsa de cunostinte a aboslventilor va […]The post Cei care nu au promovat BAC-ul de doua ori vor plati o taxa la a treia incercare appeared first on Edu-News.ro.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca BNR trebuie "sa paraseasca imediat linia de a fi controlata de un guvern corupt", el acuzand Banca Nationala de implicare in masurile privind cresterea accizei la carburant si "electorata", sustinute de Victor Ponta in negocierile cu FMI.


"Am luat nota de afirmatia luiA Victor PontaA in care a multumit guvernatorului BNR ca au muncit doua luni cu echipa pentru aceasta electorata. Nu mi-a venit sa cred ca BNR ar fi implicata in acest proiect electoral, pentru ca este un fals, o pacaleala pentru cei care vor beneficia de...
[ ]

Top