Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 10, 2014

Universitatea “Babes Bolyai” reduce tarifele de cazare pentru participantii la proiectele finantate din fondurile proprii. Acestea vor fi de trei ori mai mici decat tariful obisnuit.  Inainte acesta era calculat conform planului tarifar in regim hotelier. De asemenea, vor beneficia de o reducere a tarifelor de cazare si elevii participanti la […]The post UBB reduce tarifele de cazare pentru participantii la proiectele finantate din fondurile proprii appeared first on Edu-News.ro.

   Ministerul Educatiei vine cu noi reguli pentru elevii care merg in excursii sau tabere.   Acestia trebuie sa fie insotiti si de o persoana specializata in acordarea primului ajutor. De asemenea, la fiecare 10 elevi trebuie sa fie un profesor care sa ii supravegheze.    In plus, cadrele didactice trebuie […]The post Ministerul Educatiei vine cu noi reguli pentru elevii care merg in excursii sau tabere appeared first on Edu-News.ro.

Roxana Vancea este posesoarea celui mai mare bust natural din showbiz. Vedeta de televiziune a dezvaluit cum isi mentin sanii fermi. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii

Sora Juliei Roberts, Nancy Motes, a murit duminica in Los Angeles, iar luni familia a confirmat informatia pentru revista People, precizand ca motivul decesului pare sa fie o supradoza.

Actul normativ privind limitarea platilor in numerar si a comisioanelor interbancare va intra in vigoare numai dupa ce trece prin Parlament, in conditiile in care Ministerul Finantelor Publice a republicat pe site-ul propriu, sub forma unui proiect de lege, prevederile in acest sens.


Initial, se intentiona promovarea actului normativ prin Ordonanta de Urgenta. A  De altfel, premierul Victor Ponta afirma, la inceputul acestei luni, ca propunerea privind limitarea platilor si incasarilor in numerar pentru persoane fizice si juridice si scaderea comisioanelor va fi, in...
[ ]

Top