Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 9, 2014

Numarul tranzactiilor online efectuate de pe dispozitive mobile, precum smartphone-uri sau tablete, va creste de peste doua ori anul acesta, urmand sa ajunga de la 400.000 in 2013 la mai mult de un milion, potrivit estimarilor lui Antonio Eram, CEO si fondator al Netopia mobilPay, cel mai mare jucator de pe piata locala a microplatilor cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online cu carduri bancare.

    Incepand din 2014, universitatile ar putea pierde o parte importanta din finantarea publica daca nu asigura suficiente locuri de practica pentru studenti, au putini profesori dar multi studenti sau nu iau masuri pentru integrarea celor din medii defavorizate. Alti indicatori precum rata de angajare a absolventilor, respectarea drepturilor […]The post Universitatile vor pierde bani daca nu raspund nevoilor studentilor! appeared first on Edu-News.ro.

Cativa arhitecti din Cluj au avut o idee indrazneata: ei propun ca blocurile intrate in programul de reabilitare termica sa fie izolate cu lana sau canepa.

Combinatia dintre un brand puternic si topmodele in costume de baie minuscule pare a fi una castigatoare. Air New Zeeland a folosit manechinele ce apar, de obicei, in revista Sports Illustrated pentru ultimul clip al sau de promovare a sigurantei in aer.

La 10 februarie 2005 a incetat din viata dramaturgul american Arthur Miller (n. 17 octombrie 1915). Printre cele mai cunoscute piese ale sale figureaza "Moartea unui comis-voiajor" si "Cruciatul", un studiu devastator despre puterea isteriei maselor, inspirat de propria experienta in perioada vanatorii de comunisti declansata de McCarthy. A fost laureat al Premiului Pulitzer pentru Dramaturgie si sotul lui Marilyn Monroe.

In ultimii 24 de ani, de cate ori au avut nevoie sa reduca deficitele bugetare, guvernele Romaniei au apelat in primul rand la cresterea impozitelor. Calea sanatoasa, dar dificila, a rationalizarii cheltuielilor (taiere selectiva, cu discernamant) a fost ocolita. In schimb, amanarea rationalizarilor a dus deseori la taieri ad hoc, devenite inevitabile. Cea mai cunoscuta a fost taierea salariilor si a sporurilor salariale din 2010, dezaprobata de public. De atunci, politicienii nu mai au curajul nici macar sa vorbeasca despre atat de necesarele rationalizari ale cheltuielilor  publice. In mod regretabil, pentru a reduce deficitele guvernului, ei prefera cresterea impozitelor. Cresteri de impozite sunt programate si pentru 2014.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica, la dezbaterea publica organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca, unde a tinut un discurs.

Idolul adolescentilor din toata lumea a traversat, recent, o perioada mai agitata, dar asta nu l-a impiedicat, se pare, sa se indragosteasca. Ultima cucerire a sa se numeste Katherine Gazda si este o cantareata si dansatoare de 17 ani.

Meseria nu se invata, se fura, spun romanii intorsi in tara, dupa ce au lucrat ani buni la straini. Acasa si-au construit propria afacere, asa cum au vazut pe unde au fost plecati.

Semestrul al doilea incepe luni si se incheie pe 20 iunie. In semestrul al doilea sunt programate evaluarea nationala de la sfarsitul clasei a VIII-a si examenul de bacalaureat, dar si simularile acestora. Mai exact, in perioada 18-20 februarie, va avea loc simularea evaluarii nationale, pentru elevii din clasa a […]The post Elevii se intorc la scoala. Semestrul al doilea aduce o premiera pentru cei din clasele mici appeared first on Edu-News.ro.

Top