Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 8, 2014

Neti Sandu a explicat ce inseamna Anul chinezesc al Calului de lemn pentru fiecare zodie in parte. Berbecii vor avea parte de reusite profesionale, in timp ce Taurii vor invata sa comunice cu partenerii de viata.

Ambasadoarea Romaniei la Stockholm a sugerat, sambata, intr-un articol publicat in presa interzicerea cersetoriei in Suedia, pentru a descuraja romii sa vina sa se instaleze in mahalele.

"Este important ca cersetoria pe strada sa nu fie incurajata in Suedia", a scris ambasadoarea Raduta Matache, in cotidianul de referinta Dagens Nyheter. "In acest domeniu exista o posibilitate pentru municipalitatile suedeze si anume de a interzice cersetoria daca alte masuri...
[ ]

Ministrul Educatiei Remus Pricopie spune ca infrastructura din sistemul de educatie va beneficia de o investitie de 200 milioane de euro din fondurile structurale neutilizate intre 2007-2013, in timp ce peste 500.000 de euro vor fi alocati, pana in 2020, pentru obiective deja incepute sau unele noi, relateaza Mediafax. Prezent, sambata, la Intorsura Buzaului, judetul Covasna, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, ca 2014 este anul in care dupa mult timp in care nu au mai fost ...

Tania Budi parca nu vrea sa imbatraneasca. Desi pare de necrezut, vedeta a implinit 46 de ani. Vineri seara si-a invitat prietenii in clubul sau din Constanta, unde si-a serbat ziua.

Este absolvent de Automatica, InA­formatica, Arta, Matematica sau Cibernetica, apare la serviciu pana in ora 11, nu sta niciodata peste program, are micul dejun asigurat la birou, face cursuri de limbi straine, lucreaza in open space si pleaca pentru o luna in Suedia imediat dupa angajare a€Â" acesta este, in linii mari, profilul angajatului care lucreaza pentru subsidiara locala a dezvoltatorului suedez de jocuri King, cu aproximativ 100 de milioane de utilizatori activi pe zi la nivel global.


Mai multe detalii pe Ziarul Financiar

Top