Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 4, 2014

Constitutia revizuita garanteaza dreptul la invatamant prescolar si burse de merit. Comisia pentru revizuirea legii fundamentale a introdus aceste prevederi. Astel, articolul 32 alin. 2 care enumera formele de invatamant prin care era garantat dreptul la educatie a fost completat cu invatamantul prescolar. “Dreptul la educatie este garantat, in conditiile […]The post Constitutia revizuita garanteaza dreptul la invatamant prescolar si burse de merit appeared first on Edu-News.ro.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul va adopta o ordonanta prin care persoanele care au credite la banci pot ajunge, in urma unei intelegeri cu banca, la injumatatirea ratei pe o perioada de doi ani. De fapt, aceasta jumatate nu este chiar jumatate. Vedeti cat scade cu adevat rata.


Guvernul isi propune ca prin aceasta masura sa stimuleze consumul, 4 miliarde de lei urmand a ajunge in piata in 2014 in loc sa fie platiti la banci, sub forma de rate. Totusi, pentru a fi restructurate creditele, clientii trebuie sa indeplineasca cumulativ mai multe cerinte, printre...
[ ]

Top