Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 19, 2014

Pe contul de Facebook Classic Hollywood // Los Angeles Times a fost postata o imagine realizata in 1956 cu celebrul cuplu de actori Stan Laurel Oliver Hardy, cunoscuti inRomania sub numele de Stan si Bran - aceasta fiind ultima fotografie a lor.

Natalie Dormer, actrita care o joaca pe Margaery Tyrell in mult aclamatul serial Game of Thrones, si-a scapat look-ul in mod dramatic, fanii ramanand cu gura cascata cand au vazut-o.

Inainte de a pleca in vizita oficiala pe care o face in Israel si Palestina, presedintele Traian Basescu a vorbit si despre meciul recent sustinut de Lucian Bute.

Daca va doriti o vacanta departe de casa, ca sa va reveniti dupa sarbatori, atunci urmariti cu atentie site-urile companiilor aeriene.

Fiscul poate considera anumite tranzactii ca fiind artificiale si sa nu le ia in considerare la calculul obligatiilor bugetare, daca acestea par sa nu corespunda practicilor comerciale rezonabile si produc avantaje fiscale fara risc comercial si genereaza profit nesemnificativ, scrie Mediafax. Ministerul Finantelor a elaborat un proiect de lege prin care stabileste conditiile in care o tranzactie sau chiar o serie de tranzactii pot fi considerate de fisc drept artificiale, foarte multe dintre aceste criterii avand un caracter general si neclar.

Agentia de rating Moody's a imbunatatit calificativul suveran al Irlandei si l-a readus in categoria recomandata investitorilor, la doi ani si jumatate de la retrogradarea in junk (nerecomandat), dupa ce Irlanda a incheiat un program de reforme sustinut cu imprumuturi de la tarile zonei euro.

Moody's a imbunatatit calificativul de la "Ba1" la "Baa3", cu perspectiva pozitiva, potrivit unui comunicat al agentiei, citat de Bloomberg. Moody's a retrogradat Irlanda de cinci ori in doi ani, iar in iulie 2011 a coborat calificativul la "junk"....
[ ]

Pe 28 iunie 2014 se vor implini 100 de ani de la asasinarea arhiducelui Franz Ferdinand de catre studentul Gavrilo Princip, motivul oficial pentru declansarea Marelui Razboi, mai cunoscut acum drept Primul Razboi Mondial. Inceput cu elanuri patriotic-romantice, razboiul a degenerat in noroaiele transeelor de pe frontul de vest si in ororile de la Ypres sau Verdun si asa a ajuns Europa sa se autodistruga. Acum exista istorici care gasesc, ingrijorati, asemanari stranse intre situatia din 1914 si cea din 2014.

Top