Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 15, 2014

   Ministrul Educatiei a transmis public un mesaj cu ocazia Zilei Culturii Nationale. De asemenea, pe 15 ianuarie sarbatorim si 164 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu.      Remus Pricopie a declarat ca este un moment important pentru intreaga societate, cu semnificatii majore pentru educatia noastra, pentru cultura poporului […]The post Ministrul Educatiei transmite un mesaj cu ocazia Zilei Culturii Nationale appeared first on Edu-News.ro.

Aurul a avut anul trecut cea mai abrupta scadere din ultimii 32 de ani. Mai este considerat o investitie sigura, isi vor reveni vanzarile in 2014? Vezi ce spun reprezentantii celor doua banci de pe piata locala care vand metalul pretios.


Aurul s-a devalorizat in acest an pentru prima data din 2000 si a inregistrat [url=http://www. /stiri-companii/pretul-aurului-in-2013-cea-mai-abrupta-scadere-din-ultimii-32-de-ani-97040/]cea mai abrupta scadere de pret[/url] din ultimii 32 de ani, odata cu imbunatatirea...
[ ]

Capat de drum pentru inca o poveste de iubire. Este vorba de cea dintre Ashley Olsen si David Schulte.

Presedintele Traian Basescu a acuzat, miercuri, agresiuni ale unor parteneri europeni in ceea ce priveste masurile impuse romanilor dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, dar si problemele legate de Schengen.

Anul Nou a venit cu vesti bune pentru Ciara. Cantareata si logodnicul ei, rapperul si producatorul...

Curtea Constitutionala a dat astazi inca o lovitura majoritatii parlamentare formata din PSD si PNL. Judecatorii CCRau decis ca modificarile la Codul Penal adoptate de Camera Deputatilor in 10 decembrie 2013 sunt neconstitutionale.

Top