Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 12, 2014

Veste soc la Hollywood. Dupa trei ani de mariaj si un copil, Hilary Duff si Mike Comrie au decis...

Actorul galez Christian Bale a renuntat la cursele de motociclete la insistentele sotiei sale, dupa ce actorul Paul Walker a decedat intr-un tragic accident de automobil pe 30 noiembrie 2013

Agendele celor mai importanti CEO din Romania nu se contureaza la inceput de an, dar inceputul de an este un bun moment de analiza si de luat decizii strategice. Pentru cei mai multi CEO din Romania, 2014 este un an pentru care s-au adunat multe sperante de revenire economica, de crestere a ritmului afacerilor, de incheiere a unor tranzactii si mai ales de sentiment pozitiv ca businessul va merge in directia corecta.

In cadrul vizitei desfasurate in Statele Unite, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Åžtiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, a avut o intrevedere cu cel mai important consilier pentru probleme de stiinta si tehnologie al presedintelui Barack Obama, domnul John Holdren, Directorul Oficiului pentru Åžtiinta si Tehnologie de la Casa Alba, si co-presedinte al Consiliului de Consilieri pentru Åžtiinta si Tehnologie al Presedintelui SUA.

Comerciantii legali de marijuana din SUA, din statele unde consumul a fost legalizat pentru uz medical sau recreativ, se confrunta cu o problema neasteptata: marea majoritate a bancilor refuza sa faca afaceri cu astfel de firme de teama sa nu fie sanctionate de guvernul federal.


Astfel, afacerile legale cu marijuana se deruleaza aproape in totalitate pe baza de bani cash, deoarece drogul este inca ilegal conform legislatiei federale a substantelor controlate, adoptata in 1970, potrivitA New York Times, citat de Mediafax . Totusi, 20 de state si Districtul Columbia...
[ ]

Top