Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 11, 2014

Anul nu incepe bine nici pentru crescatorii de vaci.Noile reglementari ale Uniunii Europene intrate in vigoare de la 1 ianuarie ii obliga sa-si cumpere instalatii moderne care sa asigure calitatea laptelui.

In jurul divortului Victor Slav - Bianca Dragusanu au aparut numeroase zvonuri lansate de apropiati ai celor doi soti. Cele mai multe dintre ele au legatura cu incercarile roscatei de a il aduce inapoi pe Victor.

Bianca Dragusanu a declarat initial ca nu o sa vorbeasca niciodata urat despre sotul ei. La doar 24 de ore de la anuntul lui Victor legat de divort, roscata a inceput sa ofere detalii din timpul casniciei lor.

Cea care i-a adus pe lume a urmat tratamente ca sa poata deveni mama, iar acum arde de nerabdare sa stranga in brate cele 4 minuni. Fratiorii s-au nascut prematur, la nici 7 luni, si cantaresc 7-8 sute de grame.

Acuzatii grave la adresa gardienilor de la Penitenciarul din Giurgiu. Rudele unui detinut care a decedat zilele trecute ii acuza ca l-ar fi omorat in bataie pentru ca i-ar fi gasit un telefon mobil in buzunar si ca acum ar incerca sa musamalizeze tragedia. Medicii penitenciarului sustin c-ar fi murit din pricina unei supradoze de medicamente, insa urmele de pe corpul barbatului par sa indice altceva.

Top