Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 6, 2014

In aplauzele a mii de suporteri, sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Eusebio a facut un tur de onoare pe terenul stadionului Da Luz, conform dorintei celui care a fost supranumit "Pantera Neagra". Fostul fotbalist portughez a fost inmormantat, luni seara, la cimitirul Lumiar, din Lisabona, scrie Mediafax. "Tu esti regele nostru! Eusebio, Eusebio", au scandat fanii timp de cateva minute, peste 10.000 de persoane adunandu-se pe stadionul Da Luz, unde "Pantera Neagra" a facut un ultim tur de onoare.

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) a inceput acest an cu stangul, depreciindu-se atat fata de moneda europeana cat si fata de dolarul american, dupa ce in 2013 a avut o evolutie buna comparativ cu alte monede din regiune. Ce soarta va avea leul in 2014, cine va castiga sau va pierde de pe urma evolutiei lui?


Anul acesta ar putea sa nu mai fie unul la fel de bun pentru leu, afectate fiind in principal persoanele cu credite in valuta, care trebuie sa scoata mai multi bani din buzunar daca leul pierde teren. Principalul factor care va influenta evolutia leului in acest an este reprezentat de...
[ ]

In cariera toate ii merg de minune, pe plan personal s-a logodit, asa ca nu e de mirare ca frumoasa...

Profesorul Adrian Ivan de la Facultatea de Istorie-Filosofie a Universitatii Babes-Bolyai a lansat o propunere care, daca va fi pusa in practica, ar putea scimba modul in care sunt evaluate performantele academice ale cadrelor universitare. Adrian Ivan, care este seful Departamentului de Relatii Internationale si Istorie Contemporana din cadrul universitatii clujene, doreste sa creeze un Registru National in care sa fie incluse toate cadrele didactice universitare, de la profesori pana la ...

Nimeni nu l-ar fi vazut in aceasta ipostaza, dar iata ca mai bine mai tarziu decat niciodata.

   Tot mai multi elevi din Republica Moldova vin sa studieze in Romania. Asa arata statisticile Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea.    18 elevi moldoveni invata in prezent in scolile de aici, iar cei mai multi in ciclul primar. In anii trecuti cei mai multi elevi din Republica Moldova care veneau sa studieze in Vrancea […]The post Tot mai multi elevi din Republica Moldova vin sa studieze in Romania appeared first on Edu-News.ro.

Top