Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 5, 2014

Finantarea care urmareste elevul, ramane si in 2014 doar in teorie. Desi este obligat prin lege, Ministerul Educatiei nu va plati nici anul acesta pentru elevii care studiaza la scolile particulare.

​Yahoo! a fost victima unui atac informatic timp de mai multe zile la finalul lui 2013 si inceputul acestui an, iar ca urmare sute de mii de useri care au intrat pe site ar fi fost expusi unor virusi, cele mai multe computere afectate fiind in Romania, Marea Britanie si Franta, arata datele companiei olandeze Fox IT. Hackerii au profitat de vulnerabilitati din serverele de advertising ale Yahoo! si atacul a incetat, insa a avut o motivatie financiara si ridica un semnal de alarma si asupra limbajului Java, scrie Washington Post.

Desi are 43 de ani, supermodelul Naomi Campbell arata impecabil. Varsta nu si-a pus aproape deloc amprenta pe silueta ei. Cu toate acestea, Naomi nu este perfecta, ultimele fotografii dezvaluind un aspect ingrijorator.

Este o adevarata bomba sexy si multi barbati si-ar dori sa petreaca macar o noapte cu ea,...

Pentru 2014 s-a anuntat cresterea sau introducerea unor noi taxe si impozite, precum impozitul forfetar, pe constructii speciale - stalpi, acciza la carburant sau CAS pe venituri din chirii. Vedeti care sunt opiniile specialistilor chestionati de in ceea ce priveste efectele acestor biruri asupra romanilor.


a€žImpunerea unor noi taxe si impozite, respectiv cresterea nivelului celor existente in anumite cazuri, vor crea o presiune suplimentara asupra bugetelor companiilor dar si asupra celor ale familiilor. In conditiile in care, in ultimii ani, s-a tot vorbit despre faptul ca reducerea...
[ ]

Cresterea economiei Statelor Unite ale Americii se va accelera in 2014, dar ritmul expansiunii va fi sub potential, la aproape cinci ani de la incheierea recesiunii, afirma analistii economici.

"Anul 2014 va fi mai bun. Nu exista motive de pesimism pentru viitorul apropiat, daca vor fi adoptate politicile adecvate", a declarat analistul Martin Feldstein, citat de...
[ ]

Top