Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 1, 2014

Anul 2014, unul electoral, va fi mai greu pentru economie, dar si pentru mediul politic. Vezi ce prognoze au specialistii din domeniu, chestionati de , in ceea ce priveste cresterea economica, inflatia, politica monetara, deficitul bugetar, dar si cursul de schimb.


Podusul intern brut Florin Eugen Sinca, analist sef in cadrul BCR, considera ca avansul economiei s-ar putea situa la 2,3% in 2014, fata de un nivel estimat de 3% in 2013. a€žAceasta incetinire se datoreaza unei contributii mai mici a agriculturii si posibil a exporturilor la avansul...
[ ]

Beyonce a inceput anul cu un scandal. Cantareata a fost criticata de reprezentantii NASA, pentru ca a folosit in noua ei piesa un fragment audio din timpul catastrofei navetei Challenger.

Letonia a inceput anul cu aderarea la zona euro, devenind, la 1 ianuarie 2014, a 18-a tara membra UE care a adoptat moneda unica.

Fosta republica sovietica de langa Marea Baltica a reusit sa iasa din criza financiara si reprezinta, la ora actuala, economia cu cea mai rapida crestere din Uniunea Europeana, noteaza [url=http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-25567096]BBC.co.uk[/url]. A  Tara primeste cu destul...
[ ]

Blogurile si paginile de socializare ale politicienilor au fost si ele primenite pentru Anul Nou. Chiar, daca unii nu posteaza frecvent acum au tinut sa marcheze sfarsitul lui 2013 cu poze si mesaje proaspete.

Alcoolul si muzica momentului i-au adus pe tinerii romani pe noi culmi ale fericirii. Oarecum justificat, daca ne gandim ca i-a prins anul nou la club, cu ochii aproape lipiti de animatoarele imbracate sumar, dezlantuite pe ring, pe boxe sau pe mese.

Top