Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 31, 2013

Accidentul la schi suferit de Michael Schumacher a fost cauzat de o "inlantuire de circumstante nefericite" si nu de viteza excesiva a fostului pilot german, a declarat, marti, atasatul de presa Sabine Kehm la Grenoble. "Casca lui s-a spart. Dar asta nu inseamna ca Michael schia cu viteza. S-a lovit de o piatra la un viraj. A fost o inlantuire de circumstante nefericite. El a facut o manevra normala pentru un viraj", a declarat Sabine Kehm, care a precizat ca accidentul s-ar fi putut produce si la "10 km/h".

In timp ce unii vor ciocni un pahar, altii isi fac curaj pentru o noapte grea de munca. Medici, jandarmi, pompieri, politisti si conducatori ai mijloacelor de transport in comun - cu totii vor fi la datorie.

Romania trebuie sa plateasca in 2014 peste 1,172 miliarde euro catre Fondul Monetar International (FMI), Uniunea Europeana (UE) si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD), cu 0,72% mai mult decat in 2013, din imprumutul stand-by contractat in 2009, potrivit datelor furnizate de Guvernul Romaniei.

Astfel, suma care trebuie platita catre FMI se ridica la 1,002 miliarde euro, cea catre UE la 150,1 milioane euro, iar catre BIRD a€Â" 20,5 milioane euro, informeaza Agerpres . Din peste un miliard de euro ce trebuie sa ajunga la FMI, 984,8 milioane euro reprezinta rambursari de rate de capital...
[ ]

Cu lista intocmita minutios la purtator sau, dimpotriva, din proprie intiativa ca sa scape de mici treburi gospodaresti, foarte multi barbati si-au petrecut ultima zi din acest an printre rafturile magazinelor.

Cum arata contractul prenuptial al celui mai celebru cuplu de artisti. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii

Si in 2013, PRO TV a ramas postul favorit al romanilor, indiferent ca vorbim de stiri, de divertisment sau de filme. Pe toate genurile de programe postul nostru a fost lider incontestabil de audienta.

Top