Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 26, 2013

Jeffrey Pollack, un cunoscut cineast de la Hollywood, regizor al unor filme precum Above the Rim, Goana dupa sex/ Booty Call si Pierdut si regasit/ Lost Found, a murit la varsta de 54 de ani.

Doar cinci zile mai au la dispozitie oamenii de afaceri pentru a sustine campania Asociatiei Daruieste Viata, prin directionarea a 20% din impozitul pe profit pentru construirea de camere sterile in toate sectiile oncologice din tara.

Bancile, unul dintre principalii chiriasi ai spatiilor de la parterul blocurilor in anii de boom, au inceput in ultimii ani, pe fondul crizei, sa isi inchida din agentii si sucursale sau sa reduca spatiile alocate acestora. Sute de agentii si sucursale au disparut in ultimii ani, iar in multe cazuri spatiile lasate de ele sunt in continuare goale.


Mai multe detalii pe Ziarul Financiar

Bataie in parlament! Suparati ca rezultatul dezbaterilor nu a fost cel pe care il doreau, unii deputati din opozitie au inceput sa ii jigneasca pe cei de la putere. Nici partea cealalta nu s-a lasat mai prejos, asa ca ultima sedinta a parlamentului din acest an nu s-a mai incheiat cu traditionalele discursuri de final de an, ci cu o bataie generalizata. Toate acestea s-au intamplat in parlamentul de la Chisinau.

Actrita Tori Spelling, care este casatorita din 2006 cu actorul Dean McDermott, a fost inselata de sotul ei, pe 6 decembrie, cu o femeie in varsta de 28 de ani, Emily Goodhand, care a facut public acest lucru.

Top