Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 22, 2013

Din poarta, in poarta. Asa au fost chemati la gradinita fetitele si baietii dintr-o comuna din judetul Sibiu, de catre voluntarii Ovidiu Ro.

Soriciul, carnatii, lebarul si friptura vor sta la loc de cinste pe mese de sarbatori, iar pofticiosii vor purta cea mai grea lupta cu miile de calorii.

In prima zi in care Eurosport a intrat in posesia drepturilor din Premier League, doi  cei mai importanti operatori de cablu din Romania au ales sa difuzeze sarituri cu schiurile in locul reprizei secunde a partidei dintre Liverpool si Cardiff. Raspunsul RCS/RDS a venit prompt, in cursul zilei de duminica, 22.12.2013, acestia acuzand Eurosport ca "a introdus pe transmisia din Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia meciul din Premier League comentat in limba romana, ceea ce a atras reclamatii din celelalte tari, dar a si incalcat drepturile de transmisie din tarile respective (mai putin din Romania)". UPDATE: In material poti vedea si punctul de vedere al reprezentantilor Romtelecom.

Cand esti diva nu e de mirare ca ti se da o avere pentru o aparitie. Asa se face ca despre Mariah...

Niciodata nu este prea tarziu sa iubesti din nou. Iar dragostea cu siguranta s-a oprit la casa...

Eugen Nicolaescu a prezentat intr-o conferinta de presa pachetul de servicii medicale de baza si pachetul minimal, programele nationale de sanatate si noua lista de medicamente compensate.

Piata bancara din Romania a trecut in acest an printr-un amplu proces de restructurare, prin care unele banci sunt vandute partial sau integral. De asemenea, bancile si-au regandit structura teritoariala, au continuat sa inchida o parte sucursale si au concediat mii de angajati. Vezi cum s-a schimbat piata bancara in 2013.


Criza si scaderea interesului fata de credite, a facut ca bancile sa fie mai atente si la reducerea costurilor. Unele au ales chiar sa-si vanda segmentul de business de retail si sa se axeze mai mult pe corporate. Directorul general al Bancii Comerciale Carpatica (BCC), Johan Gabriels,...
[ ]

Top