Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 20, 2013

Daca numele de Candice Swanepoel nu spunea mare lucru, cu siguranta nimeni nu o va mai uita de acum...

Jucatoarea de tenis de masa Valeria Borza (29 de ani), legitimata la echipa franceza Lys-lez-Lannoy, a murit, joi seara, din cauza unei meningite bacteriene. Sportiva din Caransebes se indrepta spre un autobuz care urma sa o duca spre aeroportul din Charleroi pentru a veni in Romania de sarbatori in momentul in care i s-a facut rau. Jucatoarea a acuzat dureri de cap extrem de puternice si a fost transportata la spitalul din Roubaix, unde a fost dusa la sectia de reanimare, insa a intrat rapid in coma. Diagnosticata cu meningita bacteriana, Valeria Borza a incetat din viata joi seara.

Razboi intre surorile Simpson. Jessica este suparata pe Ashlee din cauza nuntii. Cantareata,...

Profesorii romani sunt printre cel mai prost platiti din Uniunea Europeana. Asa arata o analiza a Ziarului Financiar, efectuata pe baza raportului Teacher and School Heads Salaries and Allowences in Europe 2012-2013. In Romania cadrele didactice au un venit mediu de doar 1,3 ori peste salariul mediu pe economie,  de 350 de euro […]The post Profesorii romani sunt printre cel mai prost platiti din UE appeared first on Edu-News.ro.

Scandalul din coalitie pentru numirea unui sef la televiziunea publica s-a incheiat. Stelian Tanase a fost solutia acceptata atat de partidele de la guvernare cat si de multi dintre parlamentarii din opozitie. Stelian Tanase a venit in fata alesilor cu un plan ambitios pentru relansarea TVR. El vrea sa transforme postul public intr-un instrument de culturalizare a romanilor. Aceste vorbe au mers la inima alesilor care l-au votat aproape in unanimitate.

Top