Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 17, 2013

Åžtie sa fie sexy chiar si cand da dovada de patriotism, cel putin daca ne luam dupa inima din...

Porcul de Craciun e atat de pretuit luna aceasta, incat unii romani ar da si un iPhone la schimb. Un val de anunturi aparute pe internet arata ca trocul a reinviat de sarbatori.

Clasamentul celor mai mari economii ale lumii include SUA, China, Japonia, Germania, Franta, Marea Britanie, Brazilia, Rusia, Italia si India, conform datelor privind valorile PIB pentru anul 2012. Vezi cum au evoluat in acest an monedele acestor tari.


a€ž Analizand modul in care monedele celor mai mari economii ale lumii au evoluat in 2013, a reiesit ca de la inceputul anului si pana in prezent (pana la 15 decembrie), Euro a crescut fata de toate celelalte monede din grupul luat in calcul, respectiv fata de USD (cu cca 4,1%), Yenul...
[ ]

Naveta personalului didactic auxiliar va fi decontata. Plenul Senatului a adoptat, marti, o propunere legislativa in acest sens. Printre cei vizati se numara bibliotecarii, laborantii, secretarii si informaticienii din scoli. Actuala lege a educatiei prevede ca decontarea cheltuielilor pentru naveta se efectueaza numai pentru cadrele didactice, in aceasta denumire nefiind inclus si […]The post Naveta personalului didactic auxiliar va fi decontata appeared first on Edu-News.ro.

33% dintre clientii romani ai institutiilor financiare nebancare (IFN) considera ca economia Romaniei se va imbunatati in urmatoarele 12 luni, in timp ce 21% dintre ei apreciaza ca situatia economica va ramane stabila in 2014, arata un studiu realizat de compania britanica de cercetare YouGov la initiativa Provident Financial Romania.


Studiul a fost efectuat in perioada octombrie-noiembrie 2013 pe un esantion de 837 de respondenti din randul clientilor institutiei financiare nebancare. In plus, 37% dintre respondenti apreciaza ca situatia financiara personala se va imbunatati anul viitor, fie pentru ca se asteapta sa...
[ ]

Nu doar barbatii par sa fie topiti dupa Rita Ora, ci si cateii. Intr-o pauza a unei sedinte...

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, si ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Åžtiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, au depus o coroana de flori la statuia academicianului Spiru C. Haret din Bucuresti, cu ocazia comemorarii a 101 ani de la trecerea in nefiinta a fostului ministru al Educatiei, recunoscut drept cel mai mare reformator al scolii romanesti.

Este zi de doliu la Timisoara, oras unde acum 24 de ani se aprindea flacara revolutiei romane. Zeci de persoane si-au amintit astazi de cei care au cazut secerati de gloante pe treptele Catedralei.

Top