Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 15, 2013

Viorica Harja, Lacramioara Mihalescul si Daniela Bizgan sunt cele trei fete ale lui Dumitru Mihalescul, care a cladit afacerea Marelvi, cel mai mare distribuitor de electronice si electrocasnice. Cifra de afaceri estimata pentru acest an se plaseaza in jurul a 40 de milioane de euro, iar in companie sunt implicati si toti cei trei gineri ai antreprenorului, care coordoneaza, fiecare, afaceri conexe cu Marelvi: o retea de magazine, un magazin online si divizia de service.

Doliu in cinematografia mondiala. A murit marele actor Peter O'Toole, celebru pentru rolul din Lawrence...

Fosta prezentatoare TV a scris pe pagina de Facebook un lung mesaj prin care ii invita pe oameni sa doneze in numele organizatiei Salvati Copiii, criticand implicarea bisericii in cazurile sociale.

Acum, cand toata lumea este preocupata de ce o sa manance maine, am demonstrat ca se poate sa-i ajutam si pe altii, chiar daca nu avem nimic.

Din 2007, cand Romania a devenit stat donator pentru tarile in curs de dezvoltare, aceste burse sunt acordate cu scopul de a ajuta pe termen lung piata muncii din Republica Moldova, prin instruirea cetatenilor ei. Strategia are insa efecte inverse: majoritatea studentilor moldoveni nu se mai intorc in tara lor, generand astfel fenomenul de exod al creierelor. Bursele de studii si facilitatile financiare acordate studentilor din statele in curs de dezvoltare constituie, din anul 2007, ...

Top