Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 13, 2013

Gigel Stirbu a fost propus oficial de PNL pentru postul de ministru al Culturii. Acesta este presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor si este la al doilea mandat parlamentar. Filosoful Andrei Plesu a fost intrebat vineri ce parere are despre eventuala numire a lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii.  El a declarat […]The post Gigel Sorinel Stirbu a fost propus pentru postul de ministru al Culturii appeared first on Edu-News.ro.

Locurile putine din caminele de stat pentru batrani, dar si birocratia excesiva de care se lovesc cei care vor sa isi deschida astfel de asezaminte genereaza situatii absurde si periculoase.

In 1503, s-a nascut Nostradamus (Michel de Nostre-Dame), astrolog, matematician si medic francez. Celebritatea sa se datoreaza lucrarii "Les Propheties", a carei prima editie a aparut in 1555. In literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor al tuturor marilor evenimente care se desfasurau sau urmau sa se intample in lume. Lucrarile lui Nostradamus sunt realizate din catrene, iar multe dintre ele au fost de-a lungul timpului intrepretate sau traduse gresit (d. 2 iulie 1566).

Josh Duhamel si Fergie au inca un motiv de bucurie. Åži asta pentru ca perechea si-a botezat fiul,...

A fost unul dintre cei mai mediatizati cantareti din lume dupa ce a scos hitul "Balada Boa", iar...

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) isi exprima ingrijorarea cu privire la ineficienta, opacitatea si tardivitatea procesului consultativ gestionat de Guvern si o parte din ministerele de resort privind masuri importante adoptate sau propuse spre adoptare, cu impact major asupra mediului de afaceri si populatiei, in special in arii strategice cum ar fi fiscalitatea, insolventa companiilor, infrastructura, achizitiile publice, transparenta procesului legislativ si combaterea coruptiei.


"Suntem preocupati de necesitatea substantierii responsabile, si nu circumstantiale sau partizane, a dezbaterilor parlamentare, in cadrul comisiilor de specialitate si in plenul Forului Legislativ. Incidente prin care proiecte de legi, insuficient fundamentate sau deficitare in...
[ ]

Top