Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 12, 2013

Mii de absolventii de „Spiru Haret"  se pregatesc sa dea in judecata Ministerul Educatiei. E vorba de cei ale caror diplome de licenta nu sunt recunoscute. Mai exact, din promotiile 2009, 2010, 2011 si 2012, formele de scolarizare ID si FR. Diplomele nu au mai fost recunoscute de Ministerul Educatiei, dupa ce […]The post Absolventii de „Spiru Haret" se pregatesc sa dea in judecata Ministerul Educatiei appeared first on Edu-News.ro.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis joi sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la modificarile aduse Codului penal de catre Camera Deputatilor, prin care presedintele Romaniei, deputatii si senatorii sunt scosi din definitia ''functionarilor publici''.

Instanta suprema sustine ca prin modificarile aduse Codului penal se incalca mai multe dispozitii ale Constitutiei, respectiv "egalitatea in drepturi", "cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari". De asemenea,...
[ ]

A recunoscut ca viata ei a fost foarte agitata si ca a avut probleme, dar abia acum si-a gasit...

Irina Shayk se poate mandri ca il tine langa ea pe unul dintre marii fotbalisti ai planetei, Cristiano...

Daniel Barbu a inaintat, joi, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Culturii, au declarat pentru Mediafax surse din Ministerul Culturii. Crin Antonescu ceruse miercuri demisia ministrului Culturii, pentru afirmatiile facute de acesta privind sumele prea mari alocate programului de prevenire si control a HIV-SIDA. Bolnavii cu HIV primesc […]The post Daniel Barbu si-a dat demisia din functia de ministru al Culturii appeared first on Edu-News.ro.

Top