Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 10, 2013

Este blonda si nu te da pe spate cu felul in care arata, dar iata ca o pustoaica de 19 ani a...

Copiii nostri devin prea repede parinti. Aproximativ 20 de mii de adolescente raman insarcinate in fiecare an, asa ca Romania se afla in topul tarilor cu cele mai multe nasteri la varste fragede.

Proiectul privind amnistierea si gratierea unor pedepse ar fi trebuit supusa votului in plenul Camerei Deputatilor, care este for decizional la acest act normativ, insa deputatii au hotarat sa amane aceasta decizie controversata.

Parlamentarii europeni au adoptat marti, cu o larga majoritate, un ansamblu de reguli destinate imprumuturilor imobiliare, menite sa protejeze si sa informeze beneficiarii in privinta riscurilor si sa evite declansarea unor noi crize provocate de bule speculative.


Textul a fost adoptat cu 596 de voturi pentru, 65 impotriva si 31 de abtineri. Pentru a intra in vigoare, proiectul de lege trebuie sa fie votat de Consiliul European. Comisia Europeana a propus masurile in martie 2011, pentru ca europenii care cumpara locuinte prin credit sa fie...
[ ]

Cand esti de mic in atentia presei, trebuie sa stii ca atitudinea este foarte importanta. Iar...

Programul studentesc Erasmus se schimba din temelii in 2014.  In primul rand, programul an­ticipeaza o reducere a birocratiei necesare aprobarii unui proiect. Mai exact, se vor reuni sub aceeasi umbrela toate programele din ca­drul Erasmus Life Learning Pro­gramme sau Erasmus Mundus cat si cele de tip voluntariat sau pentru elevi, scrie ziaruldeiasi.ro. O […]The post Programul studentesc Erasmus se schimba din temelii in 2014 appeared first on Edu-News.ro.

Vanzarea produselor de tip fast-food si a cafelei va fi interzisa in scolile din Timisoara. Asta in urma unui proiect initiat de un consilier local PDL si adoptat, marti, de Consiliul Local. Potrivit proiectului, automatele de cafea trebuie sa fie amplasate doar in spatiile destinate in exclusivitate profesorilor. Mai exact, in […]The post Vanzarea produselor de tip fast-food si a cafelei va fi interzisa in scolile din Timisoara appeared first on Edu-News.ro.

Reprezentantii Uniqa Asigurari au anuntat marti ca au fost achitate sumele datorate din punct de vedere legal celor doua service-uri auto, membre ale Asociatiei Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI), A care ii solicita falimentul.


a€žUniqa Asigurari colaboreaza cu o retea de peste 500 de service-uri din toate judetele tarii, in conditii de parteneriat profesional bazat pe clauze contractuale clare. Subliniem faptul ca sumele datorate din punct de vedere legal celor doua unitati reparatoare la care se face referire in...
[ ]

Top