Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie 8, 2013

La data de 9 decembrie 1641 a incetat din viata Anthonius Van Dyck, pictor flamand, remarcabil portretist al secolului al XVII-lea. Elev al lui Rubens si stabilit, pentru o vreme in Anglia, Van Dyck a devenit pictorul aristrocratiei de la Curtea lui Carol I, influentand arta engleza a vremii. Printre cele mai cunoscute lucrari ale pictorului se numara: "Incoronarea cu spini", "Portretul lui Carol I, regele Angliei", "Snyders si sotia sa" (n. 22 martie 1599).

Doi prieteni ai lui Paul Walker, Ronn Shikari si Vince Krause, au spus public ca actorul planuia sa se retraga de pe platourile de filmare pentru a petrece mai mult timp cu fiica lui, Meadow, in varsta de 15 ani.

Magia a continuat la VOCEA ROMANIEI in cel de-al doilea show live al sezonului, cand telespectatorii au avut din nou ocazia sa isi sustina favoritii in cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro.

La noua ani de la momentul cand Vodafone (Connex) lansa in premiera in Romania serviciile de date 3G, piata locala va marca in aprilie 2014 o noua revolutie tehnologica: mai multe retele mobile cu tehnologia 4G vor oferi in majoritatea oraselor din tara nu doar viteze de acces la internet de aproape 300 de ori mai mari, ci si o stabilitate si o calitate a serviciului ce vor putea rivaliza in sfarsit cu cele ale conexiunilor fixe.

Spitalele ar putea fi obligate sa le inapoieze bolnavilor banii dati pe tratamente, investigatii si dispozitive medicale in cel mult 30 de zile.

Top