Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie 30, 2013

Dansez pentru tine, sezonul al 14-lea, s-a incheiat la capatul a 7 saptamani extenuante, pline de emotie, tarie si dans la cel mai inalt nivel. Ilinca si Razvan au fost numiti marii castigatori ai acestui sezon.

{jcomments off}Enel Romania a premiat castigatorii celei de-a 7-a editii a concursului national Play Energy si pe cei ai competitiei interne We are Energy. Cele doua proiecte promoveaza diseminarea cunostintelor si constientizarii cu privire la probleme de energie, implicand copiii si tinerii in descoperirea lumii stiintei si energiei. Play Energy este un proiect educational dezvoltat de Enel la nivel international in 10 tari (Brazilia, Chile, Costa Rica, Guatemala, Italia, Panama, Romania, Rusia, Slovacia si Spania), dedicat scolilor generale si liceelor. A fost lansat in 2003 iar editia de anul trecut a implicat 465.000 de tineri din intreaga lume. Scopul proiectului este de a creste gradul de constientizare in randul tinerelor generatii asupra lumii complexe a energiei. Tema de anul acesta, „Patrunde in inima energiei", a ajuns in peste 800 de scoli si la 40.000 de elevi din Romania, un numar de 334 de proiecte fiind inscrise in competitie. Profesorii au primit kit-uri ed…

Aproape 25.000 de credinciosi s-au rugat ore in sir la manastirea din judetul Constanta, ridicata chiar langa pestera unde se spune ca a trait cel care i-a crestinat pe romani si ii ocroteste.

Sofia Anais, nepoata presedintelui statului, a intrat in randul crestinilor. Fetita, care va implini, duminica 4 luni, a fost botezata in acelasi lacas de cult in care au fost cununati parintii ei, Elena si Bogdan Ionescu.

Elevii, parintii si profesorii sunt multumiti de programul "Cornul si laptele", arata un studiu comandat de Patronatele din Industria Laptelui (APRIL), in conditiile in care initiativa care prevede inlocuirea proiectului cu o masa calda de 10 lei pe zi a ajuns la Senat. In plus, APRIL sustine ca proiectul are beneficii economice (banii obtinuti de fermierii romani din program se ridica la 70 de milioane de euro pe an) si sociale (elevii se hranesc sanatos). Intrebati daca isi pun problema ca ...

Categoric despre Charlie Sheen se poate spune ca si-a gasit genul de femeie preferat.

Top