Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie 13, 2013

Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF) apreciaza ca Banca Nationala a Romaniei (BNR) a protejat sistemul bancar si contractele de credit care cuprind clauze abuzive, motivand stabilitatea financiara, atitudine care nu avantajeaza insa nici consumatorii nici institutiile de credit.


"Cel putin la nivelul BNR a existat o atitudine de protejare a sistemului bancar si a contractelor existente, cu clauze abuzive, motivandu-se stabilitatea financiara. Dar stabilitatea sistemului bancar nu poate fi obtinuta cu pretul dreptului la o viata decenta a consumatorului",...
[ ]

Este model Victoria?s Secret la doar 21 de ani, iar Nina Agdal nu poate rata nicio ocazie pentru a...

Gino Iorgulescu, candidat la sefia Federatiei Romane de Fotbal (FRF), s-a intalnit luni seara la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea si cu 10 oficiali ai cluburilor de fotbal, anunta ProSport. Presedintele FRF, Dumitru Dragomir, a acuzat in ultimele iesiri publice influente politice in alegerile FRF sustinand ca Gino Iorgulescu are legaturi cu diferiti politicieni locali importanti, evitand insa sa vorbeasca de prietenia veche a acestuia cu premierul Ponta. Gino Iorgulescu are anuntat votul acelor cluburi la care primariile sunt principalul finantator. HotNews.ro arata in iulie cum fotbalul romanesc a ramas o atractie majora pentru politicienii sau afiliatii lor aflati in cautare de imagine astfel incat majoritatea cluburilor au diferite influente politice.

Seful statului confirma ca a avut o discutie cu ministrul Daniel Chitoiu, in 17 octombrie, in cursul careia l-a avertizat sa nu-l schimbe din functie pe presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, inainte de terminarea mandatului legal.

Are 41 de ani, dar continua sa fie o femeie sexy si demonstreaza acest lucru oriunde. Chiar si pe...

Cainii cu stapan trebuie microcipati pana la 1 martie 2013 sau in termen de maxim 30 de zile de la fatare si inregistrati in Registrul de Evidenta a Cainilor cu Stapan (RECS), potrivit unui proiect de norme elaborat de ANSVSA.

Top