Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie 10, 2013

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca, daca liberalul Crin Antonescu isi doreste sa se bucure de sustinerea liderilor locali ai PSD, trebuie sa nu mai vorbeasca de rau partidul. "Daca Crin va continua sa vorbeasca de rau de PSD, probabil ca se va intampla lucrul asta (adica sa piarda sprijinul liderilor locali ai PSD, n. red.). Eu sper ca nu o faca". Citeste si: Ponta, despre DNA: Nu poti sa fluieri doar intr-o directie El a mai afirmat ca Antonescu, daca ...

Grupul german Deutsche Telekom, care in Romania controleaza indirect Romtelecom si Cosmote, a anuntat duminica seara achizitia GTS Central Europe, unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii bazate pe infrastructura din regiune, pentru suma de 546 milioane de euro. GTS detine si opereaza retele extinse de fibra optica si centre de date in Cehia, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia. Tranzactia trebuie sa primeasca aprobarea autoritatilor de reglementare.

Guvernul Ponta a anuntat masuri de crestere puternica a fiscalitatii. Acestea ar putea avea ca efecte scaderea investitiilor si a numarului locurilor de munca, majorarea preturilor si implicit un declin al puterii de cumparare, afectarea cresterii economice, ba chiar si o procedura deA infringement impotriva Romaniei.

Managerul care nu reuseste sa profitabilizeze munca angajatilor taie salarii si face concedieri. Guvernul incapabil sa atraga bani in economie procedeaza fix la fel in institutiile de stat si mareste fiscalitatea, afectand astfel si sectorul privat. Executivul condus de Victor Ponta stie una si...
[ ]

Investitii de peste 260 de milioane de euro au fost inaugurate anul acesta in fabrici la Ploiesti. Peste zece fabrici au inceput sau si-au sporit productia in ultimul an iar orasul este deopotriva baza de export dar si hub regional pentru coordonarea activitatilor. PIB-ul judetului Prahova in 2012 a urcat pe locul trei la nivelul intregii tari, dupa Bucuresti si Timis. Ce sanse are insa Ploiestiul sa-si mentina statutul de star in atragerea de investitii dedicate productiei?

Top