Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie 3, 2013

Este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, dar niciun barbat nu viseaza la ea. Asta pentru ca Portia de Rossi si-a gasit fericirea alaturi de o alta femeie - Ellen Degeneres. Ea a povestit cat de greu i-a fost sa isi accepte sexualitatea.

Idris Elba, care il interpreteaza pe Nelson Mandela in filmul Mandela: Long Walk to Freedom, a suferit o criza de astm la bordul unui avion si a fost transportat de urgenta la spital.

Nevoia de a apela la meditatii pentru diverse subiecte nu dispare odata ce bancile scolii au fost parasite. O schimbare de cariera, inscrierea la facultate sau nevoia de a calatori peste hotare, oricare dintre acestea pot fi motive pentru a apela la servicii de genul celor desponibile in centrele de meditatii. Este vorba de un concept nou de meditatii la matematica, romana, engleza sau alte materii importante, de care invatamantul romanesc, sufocat de nepotisme si de profesori slabi pregatiti, avea mare nevoie. Viitorul trist este ca cel mai adesea elevii ce reusesc sa promoveze bacalureatul, trec de perioada de invatamant obligatoriu cu aproape la fel de multe cunostinte ca in momentul in care au fost inscrisi in acest carusel din care se pot da jos doar peste 12 ani, ametiti, bulversati si fara prea multe de castigat. Invatamantul romanesc are nevoie de o reforma serioasa, care sa caute mai intai sursa problemelor inainte sa incerce sa le acopere, insa pana acolo, sta in pu terea …

Cea mai buna radiografie a suferintei economice a Romaniei se vede la Registrul Comertului. Primele trei activitati ale companiilor din tara vizeaza, in aceasta ordine, comertul, constructiile si consultanta de afaceri. Care este raportul corect intre activitatea economica a unei tari si nevoia de consultanta de business? Sau, mai pe scurt, are Romania nevoie de 31.799 de firme de consultanta de afaceri si management?

Top