Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 30, 2013

Un numar de 715.705 romani au restante la banci mai mari de 30 de zile si exista 4,5 milioane de persoane fizice care au 7,5 milioane de credite, a declarat miercuri presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Florin Danescu.


"Din datele oficiale ale BNR, astazi, 715.705 clienti persoane fizice au bancilor detin restante mai mari de 30 de zile, implicit cu o suma mult mai mica se afla in curs de executare", a precizat Danescu, la dezbaterea proiectului de lege privind insolventa persoanelor fizice. In...
[ ]

Romanul nu este chiar cel mai coplesit dintre pamanteni, dar pare sa coboare vertiginos catre ultimul loc in clasamentul mondial al suportabilitatii poverii fiscale. Parca invidiosi pe omologii lor din Burundi (tara aflata pe pozitia imediat inferioara), guvernantii nostri pregatesc cu sarg noi cresteri de taxe si impozite.

Romania se situeaza pe locul 136 in acest clasament, potrivit raportului Paying Taxes 2013,A realizat de Banca Mondiala si PwC. Raportul poate fi citit aici (vezi paginile 148-150). Studiul ia in considerare trei criterii: rata totala a impozitarii, numarul de ore necesar pentru plata...
[ ]

S-a zvonit ca s-au despartit in urma cu ceva timp, dar la vremea respectiva au negat amandoi....

Elevii din anii terminali de la gimnaziu si liceu vor incepe pregatirea pentru examenele nationale dupa terminarea semestrului al II-lea, in cadrul unor clase de pregatire pentru examenele nationale. Mai mult, orele suplimentare vor putea fi folosite de profesorii care nu si-au completat normele didactice. Ministerul Educatiei a anuntat ca, […]The post Elevii din anii terminali vor face pregatire speciala pentru examenele nationale appeared first on Edu-News.ro.

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Åžtiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, a participat miercuri, 29 octombrie, la Future Communities//Open Innovation Fair 2013, targ de inovatie prin tehnologie pentru dezvoltarea comunitatilor, organizat de Fundatia IREX si Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI) la Biblioteca Nationala a Romaniei, in perioada 30 pctombrie - 1 noiembrie.

Daca tot s-a despartit de Catherine Zeta-Jones, te-ai fi asteptat ca Michael Douglas sa sarute...

Romanu-i frate cu paharul, iar unii se opresc din baut doar la spital. In cazul lor, statul cheltuieste 25 de milioane de euro pe an cu tratamentul.

Top