Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 29, 2013

Atatea vedete s-au zbatut sa atraga atentia asupra lor, alegandu-si costumatii cat mai sexy...

Nu poate sta prea mult singur, asa ca nu e de mirare ca George Clooney si-a gasit din nou consolarea.

Studentii afiliati Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania se alatura protestelor din invatamantul preuniversitar si intra in greva japoneza din 6 noiembrie.  La Casa Universitarilor, studenti, elevi si rectori s-au intalnit cu reprezentanti ai Ministerului Educatiei pentru a cere masuri concrete. In cadrul intalnirii s-au discutat problemele sistemului de […]The post Studentii vor intra in greva japoneza din 6 noiembrie appeared first on Edu-News.ro.

Elevii romani ar putea ramane fara vacanta de vara. Asta in cazul in care propunerea mai multor parlamentari, care cer desfiintarea acesteia va fi acceptata in Parlament. Alesi spun ca vacanta de vara, de trei luni, este prea mare comparativ cu concediile pe care le au parintii, de doua sau trei saptamani. […]The post Elevii romani ar putea ramane fara vacanta de vara appeared first on Edu-News.ro.

Compania de brokeraj in asigurari Safety Broker a intermediat in primele 9 luni ale acestui an prime de circa 37,68 milioane euro, cu aproape 14 milioane euro mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2012.


61% din primele intermediate reprezinta polite de raspundere civila auto (RCA), 23% asigurari auto Casco, in timp ce asigurarile de locuinte constituie 8,3%. a€œObiectivele noastre initiale vizau depasirea volumului de 45 milioane euro la finele acestui an, insa se poate sa fi fost prea...
[ ]

Top