Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 27, 2013

Presedintele si-a pus nepotica in carucior si a scos-o la plimbare prin parc. Dupa ce a terminat plimbarea, a postat pozele pe reteaua de socializare facebook. Pe tot parcursul plimbarii, seful statului s-a oprit de cateva ori. Fie ca sa mai aranjeze scutecele micutei, fie ca sa ii mai spuna cate ceva. Pe alocuri, prin parc au mai fost si cainii sefului statului. Maria Basescu, sotia presedintelui, apare doar intr-o singura fotografie. Deoarece la Consiliul European de saptamana aceasta s-a discutat despre digitalizare, presedintele a dat dovada ca este un bunic modern, care stie sa se miste in mediul virtual. Pe micuta o cheama Sofia Anais si s-a nascut pe 1 septembrie.

Chiar daca interpreteaza roluri de dur, Sylvester Stallone are si o latura sensibila, pe care vizitatorii Muzeului National din Sankt Petersburg o vor putea descoperi incepand de luni.

Romanii au mai primit o veste trista care le va afecta castigurile, inclusiv pe cele din dobanzile depozitelor bancare. La finalul saptamanii trecute s-a vorbit despre posibilitatea cresterii cotei unice de impozitare de la 16% la 22%. Vezi ce asteptari au specialistii din domeniu.


Daca acest zvon va deveni realitate, atat cetatenii, cat si companiile vor avea de suferit din cauza impovararii fiscale. De asemenea, Romania nu va mai fi privita cu interes de catre investitorii straini. Multi dintre...
[ ]

Noi probleme pentru Chris Brown. Cantaretul si bodyguradul sau au fost arestati, duminica, la...

Top