Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 26, 2013

Fenomenul Stand-up Comedy capata amploare si in Romania. Sergiu Floroaia si Andrei Ciobanu, doi cunoscuti artisti de Stand-Up, dau cateva detalii despre ce inseamna sa performezi in acest domeniu.

Caine batran, lovit intentionat cu masina, si-a pierdut complet vederea, Galati, jud. Galati, octombrie 2013(Asociatia Help Labus)                     Catel calcat intentionat de mai multe ori cu masina, Galati, judetul Galati, octombrie 2013           R.I.P. Catelusa zdrobita, sugrumata cu latul, Bucuresti, octombrie 2013(Asociatia [...]
Mai multe detalii pe Bad Politics

Declaratie incredibila facuta de James Arthur, castigatorul versiunii engleze a showului X Factor.

Cea mai mare oferta din istoria bursei, cea prin care statul vrea sa stranga peste 400 milioane euro prin vanzarea a 15% din Romgaz, capteaza peste orice asteptari interesul romanilor, valurile de ordine de subscriere din partea acestora inecand practic departamentele centrale ale intermediarilor. in cea de-a patra zi a ofertei (vineri), in jurul orei 12:50, transa investitorilor mici fusese deja subscrisa in totalitate, iar la finalul zilei rata de subscriere era de aproape 147%, in conditiile in care cantitati uriase de ordine asteptau sa fie incarcate in sistem.
Mai multe detalii pe Capital

Lumea poate exista fara politicieni, nu si fara marinari, a spus Traian Basescu in discursul sustinut in fata Adunarii Generale a Asociatiei Internationale a Universitatilor Maritime, organizata la sediul Bancii Nationale.

Top