Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 25, 2013

Echipele care participa la cel de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" au dansat, vineri, pentru prima data in istoria show-ului, Vogue, un stil de dans elegant, opulent si excentric in acelasi timp. Din pacate, aceasta editie a insemnat si plecarea din competitie pentru una dintre echipe, in urma duelului prin intermediul caruia telespectatorii au ales perechea ce merita salvata.

Nu reuseste ea sa devina foarte cunoscuta, dar trebuie sa recunoastem ca este placut sa o vezi,...

Un fost buncar german din apropierea orasului Ilmenaua fost transformat intr-un muzeu inedit. Construit in 1970 ca adapost de urgenta pentru unitatea militara a orasului, acum poate oferi o experienta care se apropie de realitatea de atunci, in care vizitatorilor li se ofera uniforma Armatei Germane a Poporului(Nationale Volksarmee - NVA) si sunt tratati ca soldati pentru o noapte, potrivit The Atlantic. Un fotograf al Reuters a surprins in fotografiile lui experienta din buncarul german.

Cota unica nu va creste a spus din nou premierul, care a recunoscut insa ca nu sunt bani la buget. Asa ca saptamana viitoare, toate ministerele vor pierde fonduri la rectificarea bugetara.

Face copii pe banda rulanta si nu are de gand sa se opreasca. Dar, daca ar fi sa ne luam dupa...

Conferinta este adresata publicului larg. INTRAREA ESTE LIBERA. In perioada 8-11 aprilie, Venerabilul Jampa Lungtog, reprezentant al Centrului de Inalte Studii Tibetane 'Rabten Choeling' din Elvetia, va reveni in Romania la invitatia adresata de Centrul 'Seeds for Happiness'. Cu prilejul acestei vizite, Universitatea Spiru Haret, Asociatia Romana de Psihologie Transpersonala, Editura Herald si Centrul Seeds for Happiness au onoarea de a va invita la conferinta publica 'EDUCATIE SI CUNOASTERE ...

Top