Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 20, 2013

'Nu vreau sa fiu un presedinte al masinariei. Eu am fost si am ramas un om liber. Liber in sensul raporturilor cu cercuri financiare, cu influenta si forta serviciilor de informatii si a altor grupuri. Vad ca din ce in ce mai putin conteaza anumite valori, insa nu ma intereseaza. Stiu ca sansa de a avea o asemenea relatie cu astfel de grupuri e foarte mica', a declarat Crin Antonescu, duminica la B1TV. // Liderul PNL spune ca isi doreste sa fie presedinte, dar ca acesta nu ...

Dupa modelul cipriot, FMI ar putea extinde la nivel mondial o masura extrem de controversata a€Â" taxarea si chiar confiscarea averilor. Cu alte cuvinte, statele si chiar bancile vor putea bloca depozitele populatiei si firmelor, pentru a-si acoperi pierderile din operatiunile riscante speculative.

In ultimul raportA Fiscal Monitor, intitulat expresivA  Taxing Times , Fondul Monetar International (FMI) examineaza situatia datoriilor statelor si analizeaza comparativ metodele prin care aceasta povara bugetara poate fi subtiata: cresterea impozitarii bunurilor si serviciilor (TVA), a...
[ ]

Ellen DeGeneres a oferit suma de 10.000 de dolari unei chelnerite care a platit din proprie initiativa pranzul pentru doi militari din Garda Nationala, a caror situatie financiara a fost profund afectata de blocajul bugetar din Statele Unite.

Florin Mandru le-a facut o surpriza extraordinara celor trei antrenori. Lori, Moga si Brenciu au ramas fara cuvinte cand l-au vazut pe concurentul care a venit, chiar daca este obligat sa se deplaseze intr-un scaun cu rotile.

Asa, de amuzament, haideti sa-i comparam putin pe Vladimir Putin si pe Barack Obama.
Sa incepem:


Asadar, care-i mai tare?

Top