Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 18, 2013

Are un corp pe care multe femei il invidiaza si dupa aceasta faza isi va supara cu siguranta...

Autoritatile keniene au dat publicitatii noi inregistrari cu atentatul de luna trecuta din Nairobi in care cel putin 60 de persoane si-au pierdut viata. Scenele de groaza au avut loc intr-un mall din capitala, dupa ce teroristi inarmati au intrat in cladire si au deschis focul asupra clientilor. Imaginile surprind oameni care se arunca la pamant, gloante care suiera pe langa capetele lor si persoane impuscate cu sange rece.

In 1926 a incetat din viata medicul si bacteriologul Victor Babes, vicepresedinte al Academiei Romane (1899â€"1900; 1918â€"1919). In 1887, a pus bazele Institutului de Patologie si Bacteriologie din Bucuresti, acesta fiind primul institut de cercetari stiintifice infiintat in tara noastra. Aici a organizat unul dintre primele centre de vaccinare antirabica din lume, dupa cel creat de Pasteur, la Paris. In 1900 a fondat Societatea anatomica. A publicat in 1885, impreuna cu savantul francez A.V. Cornil, cel dintai tratat complet de bacteriologie din lume. In 1895, a formulat principiul serovaccinarii (n. 4 iulie 1854).

Åži-a facut deja o imagine de cantareata care se bazeaza si pe aspectul fizic pentru a avea succes,...

In categoria celor care ofera servicii de advertising pe internet si care trag teapa publisher-ilor se numara si Sedo ori Sedoparking, al caror link n-am sa-l postez aici pentru a nu le trimite din greseala clienti.
Istoria mea, pe scurt:
Am vreo 3 domenii care stau degeaba si m-am gandit sa le monetizez. Ulterior fusesera situri active, insa din lipsa de timp le-am dezactivat. Deoarece Google Adsense nu mai are de multa vreme serviciul de domain parking (nu ca Adsense sunt mai seriosi, dar in fine...), m-am inscris la Sedo, care mi-au acceptat domeniile fara nici o retinere.
Toate mergeau bine, dupa vreo 3 saptamani aproape am ajuns la limita de 50 euro, la care setasem contul Sedo sa faca plata, ce trebuia sa fie trimisa. Chiar inainte de aceasta data, data platii, iata ca vine un mesaj de la dragutii de la Sedo, ce ma informeaza ca domeniul meu (intre timp dezactivasem 2) aduce trafic suspect, si ca ei accepta doar domenii care au trafic curat, fie adus prin scrierea URL-ului in br…

Top