Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 5, 2013

De luna trecuta, guvernul a introdus accize pe bijuterii, de pana la 9 lei pe gram, iar comerciantii au majorat toate podoabele din aur, fara sa mai ia in calcul faptul ca noile taxe nu se aplica si verighetelor.

Legendara cantareata irlandeza, Sinad O'Connor o avertizeaza intr-o scrisoare deschisa pe Miley Cyrus dupa ce vedeta americana a sustinut ca videoclipul ei cotroversat Wrecking Ball a fost inspirat de Nothing Compares 2 U.

Avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii au primit numarul maxim de recomandari din partea reputatului director IFLR 1000, care realizeaza clasamente ale caselor de avocatura locale si internationale specializate in consultanta in domeniul financiar. Noua editie a directorului financiar IFLR 1000, lansata la Londra ieri seara, recomanda cu prioritate echipele de drept financiar-bancar, piete de capital […]
Mai multe detalii pe Pro Legal

In spatele vietii stralucitoare, Madonna ascunde o poveste de viata plina de drame si incercari. Intr-un interviu fara precedent acordat unei reviste americane, artista a marturist ca in tinerete a fost victima unui viol.

Cand spui Antiori, spui traditie in industria vinului. Batrana familie cu acest nume este legendara in aceasta industrie, pornind prima afacere cu vinuri inca in anul 1385, in Toscana. Astazi, pe plan mondial, compania condusa de marchizul Piero Antiori este binecunoscuta pentru vinuri precum Tignanello (brand creat inca din 1900) sau Solaia. Recent, renumita familie a decis sa isi lege renumele si traditia de Podgoria Dealu Mare si de producatorul autohton de vinuri premium Vitis Metamorfosis.
Mai multe detalii pe Capital

Dupa un an in care vremea a fost generoasa cu noi, rezultatele se vad pe tarabe. Strugurii s-au facut din belsug, asa ca mustul curge in pahare, iar vinul va fi mult si bun.

Protestele impotriva proiectului minier de la Rosia Montana continua, dupa cum ne informeaza nasul.tv. Acestea vor avea loc nu numai in Romania, ci in toata lumea. Printre cerintele protestantilor se numara:
1. RESPINGEREA proiectului de lege de către Parlament
2. INTERZICEREA prin lege a utilizării cianurii în activităţile miniere din România
3. INCLUDEREA Roşiei Montane pe lista tentativă a României pentru UNESCO
4. RESPINGEREA în procedură de urgenţă prin hotărâre de guvern a acordului de mediu
5. DEMISIA iniţiatorilor proiectului de lege: ministrul marilor proiecte – Dan Şova, ministrul mediului – Rovana Plumb, ministrul culturii – Daniel Barbu, directorul ANRM – Gheorghe Duţu, şi a premierului Victor Ponta
Locatiile protestelor (extras de pe pagina nasul.tv): Alba Iulia - 6 octombrie, Cinema Dacia, ora 17. Detalii AICI
Arad - 6 octombrie, in fata Primariei, ora 17. Detalii AICI
Bacau - 6 octombrie, Piata Tricolorului, ora 16.30. Detalii AICI
Baia Mare - 6 octombrie, Statuia Ostatsului …

Am gasit pe Youtube un videoclip foarte interesant semnat Marta, Ana si Beck si care se intituleaza Evolutia muzicii usoare romanesti. Fetele au adunat si interpreteaza in acest videoclip melodii romanesti celebre, hituri de prin anii 30 incoace, pana in 2013.
Va recomand sa-l urmariti, este placut.

Top