Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 4, 2013

Romania scoate mii de actori pe banda rulanda, dar locurile de munca pentru ei sunt de ordinul sutelor, ocupate deja de actorii consacrati.

Franta a primit 4,4 miliarde de euro pentru programele destinate romilor si pentru incluziune sociala, in timp ce Romaniei i-au fost alocate doar 500 de milioane de euro, in exercitiul bugetar 2007-2013, a declarat, vineri, la RFI Franta, ministrul de Externe, Titus Corlatean.

Ministrul roman de Externe a dorit, in cadrul interventiei sale la postul francez, sa infirme declaratiile unor politicieni din Hexagon, care arata cu degetul spre sumele mari alocate Romaniei de la bugetul european pentru incluziunea romilor. "Este o eroare grava. In exercitiul...
[ ]

Asociatia Societatilor Financiare - ALB Romania vrea ca supravegherea institutiilor financiare nebancare (IFN) de catre Banca Nationala a Romaniei sa fie standardizata, indiferent de Registrul de autorizare, si sa fie impuse o serie de bune practici pentru toate IFN-urile.

"ALB, ca asociatie profesionala, se delimiteaza de comportamentul IFN-urilor nemembre si care nu sunt semnatare ale Codului de bune practici si sustine in continuare standardizarea supravegherii BNR catre IFN-uri, indiferent de Registrul de autorizare si impunerea bunelor practici in...
[ ]

Dezvaluire incredibila facuta de o cantareata celebra. Madonna a marturisit ca a fost violata...

Top