Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 3, 2013

Cele mai mari probleme privind clauzele abuzive nu se regasesc neaparat la marile institutii de credit din sistemul bancar, ci la institutiile financiare nebancare, cooperativele de credit si organizatiile tip CAR, unde e "nenorocire", a declarat presedintele ANPC, Bogdan Nica.

"Problema mare azi, si o tot spun si nu ma aude nimeni, nu e neaparat la marile banci, unde sunt multi cu lupele pe ei, BNR-ul, sunt IFN-urile mari, mici, medii, cooperativele de credit, CAR-uri. E nenorocire acolo. Am dat la amenzi, dar degeaba. Am si inchis, nu. Apar ca ciupercile...
[ DailyBusiness.ro ]

Copiii care merg la after-school ar putea primi 100 de lei lunar. Propunerea vine din partea deputatului democrat-liberal Raluca Turcan. Aceasta a precizat ca se va ocupa indeaproape de acest proiect propus de PDL. De asemenea, va propune introducerea tichetului lunar de 100 de lei pentru programul “Scoala dupa Scoala". Programul presupune  servicii de […]The post Copiii care merg la after-school ar putea primi 100 de lei lunar appeared first on Edu-News.ro.

Pe 16 aprilie, devenea mamica pentru prima data, iar frumoasa actrita si-a recuperat in timp record...

Nu mai este diva care a fost candva, dar refuza cu strasnicie sa isi accepte varsta. Asa ca...

Top