Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 29, 2013

Cu parul ei lung si rosu si pometi perfecti, Carmit Bachar, una din membrele formatiei Pussycat Doll, fura priviri si nu poate spune nimeni despre ea ca nu este frumoasa. Insa lucrurile nu au stat dintotdeauna asa.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune a Pro TV, ca vrea sa isi pastreze o pozitie de neutralitate in proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana.

Anul 2014 vine cu noi taxe si impozite. Printre acestea se numara si impozitul forfetar pentru companiile din turism si servicii, prin care se doreste reducerea evaziunii fiscale. Efectele ar putea fi insa devastatoare pentru unele firme. Afectati vor fi si clientii care vor plati mai mult pentru serviciile solicitate, spun specialistii chestionati de DailyBusiness.ro.


Vizati de noul impozit sunt operatorii din turism (hoteluri, pensiuni), restaurantele, barurile si cafenelele, saloanele de infrumusetare, spalatoriile auto. Daca in prezent aceste categorii platesc o cota de 16% impozit pe profit sau 3% din cifra de afaceri, de la 1 ianuarie este...
[ DailyBusiness.ro ]

In 1931, s-a nascut Dem Radulescu, actor de teatru, film si televiziune, profesor la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I. L. Caragiale" din Bucuresti. Printre cele mai cunoscute filme in care a jucat se numara: seria "B.D.", "Veronica", "Primavara bobocilor", "A doua cadere a Constantinopolului", "Secretul lui Bachus". S-a stins din viata in Bucuresti, pe 17 septembrie 2000.

''Imi pare rau ca fur si cer iertare de la Biserica, dar trebuie sa traiesc''. O spune cu seninatate cel mai batran hot din Bucuresti.

Vrea cu orice pret sa devina celebra, asa ca recurge la orice truc ca sa iasa in evidenta.

Intr-o perioada in care fabricile se inchid si multe firme au ajuns pe butuci, oamenii cu idei si initiativa nu se lasa descurajati si gasesc solutii.

Top