Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 25, 2013

Reclama este sufletul comertului, iar cand in joc intra si o frumoasa hot, succesul este garantat.

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a declarat ca una dintre prioritatile Ministerului Educatiei Nationale o reprezinta cresterea, graduala, a dimensiunii internationale a invatamantului superior. Afirmatiile ministrului Educatiei au fost facute, miercuri, 25 septembrie, la sediul MEN, cu prilejul lansarii oficiale a celei de-a doua etape a programului „Burse si cooperare interinstitutionala in domeniul invatamantului superior", coordonat de ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Ştiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu.

Anul universitar incepe cu taxe mai mari  anunta o analiza a Asociatiei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania.  Multe dintre taxele de studii ale studentilor sunt mai mari cu pana la 500 de lei. La Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava, taxa de scolarizare s-a majorat cu 500 pana la 900 de […]The post Taxele de studiu si cele de camin au crescut inainte de inceperea anului universitar appeared first on Edu-News.ro.

Karim Benzema, atacatul Realului, a scos din buzunar 2.000 de euro pentru o partida de sex cu un barbat devenit femeie. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii

Colectarea datoriilor catre stat implica automat cheltuieli pentru Fisc, inclusiv cu trimiterea de notificari prin Posta Romana. Vezi de la ce nivel al datoriei considera Agentia Natioanala de Administrare Fiscala (ANAF) ca merita sa iti trimita scrisori.

DailyBusiness.ro a relatat intr-un articol anterior experientele unor antreprenori care se simt agasati de Fisc, atat din prisma numeroaselor notificari trimise cat si din cauza popririi conturilor bancare din cauza unor neintelegeri. Contactati de catre DailyBusiness.ro, reprezentantii ANAF...
[ DailyBusiness.ro ]

Top