Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 22, 2013

Studentii de la Politehnica din Bucuresti vor avea profesori britanici. Cadre didactice din Marea Britanie specializate in inginerie vor preda aici incepand cu anul universitar 2013-2014, in baza unui acord incheiat cu Consiliul Britanic din Bucuresti. De asemenea, in cadrul parteneriatului, studentii de la Politehnica vor putea sustine examenele Cambridge si […]The post Studentii de la Politehnica din Bucuresti vor avea profesori britanici appeared first on Edu-News.ro.

in noiembrie Ziarul Financiar va face 15 de cand s-a lansat. in toti acesti ani ZF a vazut, a scris si a comentat in aproape 400.000 de articole despre toate evenimentele, in special economice, care au marcat Romania si care au lasat urme adanci in businessul local, pe fata antreprenorilor, a oamenilor de afaceri, a managerilor, a bancherilor si nu in ultimul rand in nivelul de trai al populatiei, al celor care cumpara produse si servicii.


Mai multe detalii pe Ziarul Financiar

La 3 ani de la participarea la MasterChef Celebrity in Marea Britanie, actrita Lisa Faulkner a marturisit pentru Daily Mail ca este intr-o relatie cu unul dintre membrii juriului de la MasterChef.

Katie Piper, prezentatoarea TV care a impresionat lumea intreaga cu drama prin care a trecut din cauza fostului iubit, este din nou fericita, Femeia, in varsta de 30 de ani, o sa fie mama.

Priviti de la distanta, publicitarii sunt norocosi, rasfatati de soarta. Lucreaza mereu la un alt proiect, intr-o atmosfera destinsa, sunt oameni creativi care construiesc o utopie eleganta, colorata si placut mirositoare, vesela si degajata, care incepe cu cele doua secunde, cat zaboveste privirea captata de panoul publicitar de pe marginea drumului, si ajunge la cele 30 de secunde de pe ecranul televizorului. Nu-ti poti dori, pentru a deslusi ce este dincolo de aceasta privire superficiala, un ghid mai bun decat Veronica Savanciuc. CEO-ul Lowe Romania a pornit in urma cu 20 de ani in definirea celor 3C - Compania, Creativitatea si Clientul, trei concepte care transcend manualele de marketing si care ar trebui sa fie notiuni fundamentale pentru oricine se simte atras de publicitate si de industria de comunicare.

Pe vremea cand era in opozitie, Victor Ponta ne promitea ca atunci cand va da jos regimul falimentar al lui Emil Boc, vom trai mai bine. Nu in sensul "SF" promovat de presedintele Traian Basescu. Ni se promitea ca "romanii isi vor regasi siguranta", ca vor fi infiintate 1 milion de locuri de munca, ca firmele vor primi ajutor de la stat pentru a relansa economia.

Ce s-a intamplat de la alegeri? Iata cateva exemple ca "politica economica" a Guvernului Ponta a stralucit prin... absenta. 1. Sa incepem cu birurile, cele care dor cel mai tare. Suntem tara cu cele mai multe impozite din lume. Va mai aduceti aminte cat de criticat a fost Boc...
[ DailyBusiness.ro ]

Top