Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 20, 2013

Apple a inceput vineri vanzarea noilor modele iPhone 5S si 5C in SUA, Australia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore si Marea Britanie si in multe orase s-au format cozi cu mii de oameni dornici sa intre in posesia noilor gadget-uri, potrivit Bloomberg. Presa internationala semnaleaza si faptul ca s-a descoperit deja prima vulnerabilitate in iOS7, care permite oricui sa treaca de ecranul de blocare la iPhone si iPad si sa acceseze apoi toate pozele din telefon pe care le poate apoi posta pe Facebook sau trimite pe mail.

Chiar daca va naste in decembrie, iar burtica este proeminenta, Jennifer Love Hewitt pare mai grijulie...

Limitarea programului Prima Casa la imprumuturile in lei va permite bancilor care nu au fost foarte active pe acest segment sa vanda credite ipotecare in valuta, care sunt mai avantajoase ca pret si suma accesibila, potrivit sefului Departamentului dezvoltare produse din Volksbank, Marius Istrati.

"Creditele din programul Prima Casa nu sunt profitabile pentru toate bancile. Bancile care au fost mai active pe Prima Casa au urmarit in principal sa-si creasca volumul de clienti. Odata cu limitarea Prima Casa doar la lei, vor fi oferte in euro mai atractive pentru clienti si...
[ DailyBusiness.ro ]

Pe covorul rosu reuseste sa acopere urmele trecerii vremii, dar cand este surprinsa de paparazzi,...

Top