Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 19, 2013

Au tot povestit ca au avut parte de o prima intalnire de cosmar, dar care iata i-a adus impreuna...

Este intr-o eterna cura de slabire si nu ascunde ca face eforturi uriase pentru asta. Dar actrita...

"Pentru ca in perioada 2014-2020 vor fi si mai multi bani, Rosia Montana se poate dezvolta si poate sa atraga fonduri pe agricultura, pe antreprenoriat, pe turism",A a declarat, joi, Irina Pop reprezentant al Fundatiei PACT si al Retelei RuralNet, intr-o conferinta sustinuta impreuna cu reprezentantii Confederatiei Nationale Sindicale "Cartel Alfa" si ActiveWatch pe tema locurilor de munca de la Rosia Montana.

Irina Pop a aratat ca "dinA fonduri europene, in urmatorii sapte ani, Romania ar putea obtine cam de noua ori mai mult decat toata suma care s-ar putea obtine din exploatarea aurului de la Rosia Montana". Potrivit Irinei Pop, deciziile privind modul in care urmeaza sa fie...
[ DailyBusiness.ro ]

In curand, am putea asista la o premiera: copii romani adoptati de conationali din strainatate. Legea adoptiilor, in vigoare inca de anul trecut, o permite.

La orele de literatura romana ar putea participa si scriitori pentru a-i ajuta pe elevi sa inteleaga operele literare. Anuntul a fost facut de Ministrul Educatiei, Remus Pricopie.  Acesta a aratat ca doar 3% dintre elevi citesc textele de lectura obligatorie. Pe de alta parte, ministrul a afirmat ca limba si […]The post La orele de literatura romana ar putea participa si scriitori, pentru a-i ajuta pe elevi appeared first on Edu-News.ro.

Top